Wie nog in aanmerking wil komen voor de RVV Verduurzaming moet haast maken!

Sluitingsdatum 1 juli 2019

3 juli 2019

11stedenzwemtocht: Het succes van Maarten van der Weijden

Vrijdag 21 juni was het dan zover. Maarten van der Weijden ging voor de herkansing. Geleerd van afgelopen jaar en daardoor beter voorbereid. Want zo hoort het. Je doet een poging. Je slaagt of faalt, maar je trekt lering uit de ervaring om het de volgende keer beter te doen. Net als met ondernemen.

Energie Inspectie: kledingsponsor 11stedenzwemtocht 2019

Leren en verbeteren

Dat Maarten van zijn ervaring geleerd heeft bleek maar al te goed. Met een nieuw en totaal afgesloten swimsuit dook hij het water in. Al snel lag hij voor op schema. Het ging goed. Maar toen hij eenmaal het punt passeerde waarop hij zich afgelopen jaar gewonnen moest geven, dat was toch een prachtmoment! Het beruchte punt voorbij, nu zou hij het zeker gaan halen toch?! En dat deed hij.

11 steden zwemtocht 2019

Geweldige inzet voor KWF projecten

Honderden vrijwilligers hebben zich ingezet voor deze 11stedenzwemtocht, tientallen mensen hebben met hem mee gezwommen of acties uitgevoerd om extra donaties te werven. Velen omdat zij zich in wilden zetten om geld in te halen voor de KWF projecten. Zelf wetend wat het betekend om met de ziekte geconfronteerd te worden. Daarnaast hebben duizenden mensen hem aangemoedigd vanaf de kant. Wat zal dat een motivatie hebben gegeven. Alles moest wijken, Maarten kwam eraan! Zelfs de kapotte brug in Oudkerk werd de lucht in getakeld, zodat Maarten zijn volgboten konden passeren. Wat een samenwerking en inzet!

11stedenzwemtocht en 11 goede doelen

Maandagavond 24 juni heeft Maarten de finish gehaald in de Grote Wielen bij Leeuwarden. Een topprestatie die de aandacht gaf aan de geselecteerde goede doelen waar Maarten zich voor in heeft gezet. Geheel passend bij de 11stedenzwemtocht, gaat de opbrengst naar 11 verschillende onderzoeken op het gebied van kankerbestrijding. Het bedrag van de donaties op het moment dat hij aankwam stond op € 3.910.763,11. Bij de huldiging in Waspik werd bekend gemaakt dat de teller al op 6.125.967,25 euro stond. En doneren is uiteraard nog steeds mogelijk.

kledingsponsoring 11stedenzwemtocht 2019

Alle lof voor Maarten, de vrijwilligers en deelnemers

Wij zijn in ieder geval trots dat we een bijdrage hebben kunnen leveren in het sponsoren van de kleding voor de vrijwilligers en deelnemers. Zonder hun inzet was de realisatie van een nieuwe 11stedenzwemtocht niet gelukt. Het was mooi om alle vrijwilligers en deelnemers bezig te zien, waar je toch een bijdrage aan hebt kunnen besteden.