Landelijk radiodebuut voor Martijn

Slechts 1% van de bedrijven heeft energieaangifte gedaan

16 mei 2019

BNR Nieuwsradio belicht energieaangifte

De deadline voor de energieaangifte, oftwel de informatieplicht energiebesparende maatregelen, staat voor de deur. Over 6 weken is de is het al 1 juli!
Toch heeft slechts 1% van de ongeveer 125.000 bedrijven met meldplicht tot nu toe energieaangifte gedaan volgens cijfers van de Rijksdienst Ondernemend Nederland.
Hoe kan dit? En wat zijn de mogelijke gevolgen? BNR Nieuwsradio besloot de energieaangifte te belichten en vroeg Martijn om hier meer over te vertellen. Vanochtend in alle vroegte nam BNR contact op met Martijn voor een live interview.

Luister vandaag ook naar BNR Nieuwsradio, of luister het fragment hieronder terug.

Twijfelt u of uw bedrijf ook moet voldoen aan de energiebesparingsplicht? Volg dan het stappenplan van de RVO.

Wie inderdaad aangifte moet doen, heeft ook technische kennis nodig. De deadline halen kan dus best spannend worden. Energie Inspectie helpt u graag. Wij hebben alle kennis in huis om u te helpen voldoen aan de energiebesparingsplicht. Geen zorgen over boetes en digitaal ‘papierwerk’. Als bonus bieden wij u met ons EML Totaal+ pakket actueel inzicht in uw energieverbruik.

 

Neem contact met ons op via 058 30 31 100, mail naar info@energieinspectie.nl of vul het onderstaande contactformulier in voor een offerte op maat.

volgende

Naam *

Telefoonnummer *