EML service

EML informatieplicht energiebesparing

 • OpdrachtgeverSC Cambuur
 • EML service erkende maatregelenInspectie, administratie & inzicht energieverbruik

Cambuur laat zich niet buitenspel zetten door wetgeving milieubeheer


Terwijl de bouw van het nieuwe, duurzame Cambuurstadion steeds dichterbij komt, verscheen er een nieuwe wetgeving op het veld. De informatieplicht energiebesparing is dit jaar nieuw ingevoerd.

Ondanks dat de plannen voor een duurzaam, energieneutraal stadion klaar liggen, moet het oude en vertrouwde stadion nog wel aan deze verplichting voldoen.

Gelukkig konden wij Cambuur hiermee van dienst zijn. Onze EPA-U adviseur hielp SC Cambuur dit jaar te voldoen aan de veel besproken nieuwe wet ‘informatieplicht energiebesparing’. Onze adviseur liep de erkende maatregelen in het stadion langs en gaf inzicht in energiebesparende maatregelen. Erkende maatregelen moeten zich binnen vijf jaar terugverdienen. Tegen die tijd zitten we in een gloednieuw stadion. Maar er zijn ook voldoende kleinere energiebesparende maatregelen die zich al binnen enkele maanden terugverdienen.

Binnen enkele maanden terugverdiend

Wilt u de energie aangifte uitbesteden aan experts? Vraag een offerte aan en wij regelen de informatieplicht voor u. Wij kunnen u ook adviseren over erkende maatregelen die geschikt zijn voor uw onderneming als u stappen wilt maken met verduurzamen. Grotere maatregelen die zich binnen vijf jaar terugverdienen en kleine maatregelen die zich al binnen enkele maanden terugverdienen. Onze energie adviseur neemt zorgvuldig met u door welke maatregelen geschikt zijn voor uw onderneming.

erkende maatregelen terugverdienen

EML service: van inspectie tot realisatie van erkende maatregelen

Naast dit advies kunnen wij uw onderneming ook helpen met de uitvoering van de energiebesparende maatregelen. Waaronder het ondersteunen bij het uitzoeken en aanvragen van de subsidies energiebesparende maatregelen. Maar wij helpen u ook met het vinden van de juiste partijen en informatie om de maatregelen uit te voeren. Wij kunnen offertes voor u beoordelen, maar wij hebben geen afspraken met leveranciers of bouwbedrijven. Zo bent u verzekerd van echt deskundig, maar onafhankelijk advies en ondersteuning.

Ontvang een offerte op maat


Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

 • Energielabeling & -beleid

  Wij voorzien uw pand graag van een energielabel of energie-index.

 • Verduurzamingsadvies

  Bent u benieuwd naar hoe u uw maandelijkse energierekening omlaag kunt brengen? Wij zoeken het voor u uit.

 • Ondersteuning bij subsidie-aanvraag

  We begeleiden u stap voor stap in het doen van de aanvraag.

Ik wil een offerte of bel mij terug

Menu