Thermografisch onderzoek gebruiken om energiekosten te besparen

Thermografisch onderzoek is uitermate geschikt om warmteverliezen en bouwkundige- of installatietechnische gebreken bloot te leggen. Met onze warmtebeeldcamera kunnen we u een gedetailleerd beeld geven van de kwaliteit van de isolatie van uw pand. Dat is zinvol, omdat gebrekkige isolatie kan leiden tot vochtvorming, houtrot en schimmel.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Het onderzoek

We maken de opname met onze Flir E60: een van de beste thermische infrarood camera’s die er zijn. Met die camera leggen we infrarode warmtestraling vast. Het interpreteren van de gemaakte beelden vereist expertise: blauw en rood zijn niet simpelweg te vertalen naar koud en warm. Verschillende materialen zien er bij dezelfde temperatuur namelijk tamelijk verschillend uit. Wij vertalen de beelden en brengen op grond daarvan zinvol energiebesparend advies uit.

Thermografisch onderzoek aanvragen?

We komen graag bij u langs om warmtebeeldopnames te maken.

Neem contact met ons op via 058 30 31 100, mail naar info@energieinspectie.nl of vul het onderstaande formulier in en ontvang snel een offerte.

Gerelateerde diensten

Energieadvies woning (maatwerkadvies)

Blowerdoortest

Gerelateerde nieuwsartikelen

Tijdelijke verhoging subsidiebedragen (SEEH)

Tijdelijke verhoging subsidiebedragen (SEEH)

Door de coronacrisis is er een tijdelijke wijziging van toepassing op de Subsidieregeling energiebesparing eigen huis. Minister Ollongren van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties heeft besloten om particuliere woningeigenaren en Verenigingen van Eigenaren tegemoet te komen door de subsidiebedragen van de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) tijdelijk te verhogen.