Van kantoorpand naar
volledig gasloos wonen
in appartementen

Van leegstand naar energiezuinig wonen

Opdrachtgever:

Zwanenburg Projecten

Aantal woningen:

75

Locatie:

Leeuwarden

Energie Inspectie heeft voor ons aan de Baljéestraat in Leeuwarden 75 appartementen en studio’s voorzien van een energie-index en energielabel. We zijn tevreden met de snelheid van offerte maken en de uitvoering hiervan. Het contact is zeer prettig en betreft korte lijnen.

~ Titia Zwanenburg, Zwanenburg Projecten ~

In het centrum van Leeuwarden bevindt zich De Spot: een leegstaand kantoorpand dat is omgetoverd tot 75 prachtige studio’s en appartementen. Al deze 75 woningen zijn 100% elektrisch. Compleet gasloos dus! De elektriciteit wordt opgewekt met behulp van zonnepanelen. Energie Inspectie heeft alle appartementen en studio’s voorzien van een energielabel.

Energie-Index / energielabel opname aanvragen

Onze erkende, onafhankelijke energie adviseurs staan klaar om de energie-index of het energielabel van woningen vast te stellen. Of het gaat om een enkele particuliere woning of vele woningen voor wooncorporaties of vastgoedeigenaren. Wij werken snel en efficient met goede onderlinge afspraken.

Neem contact met ons op via 058 30 31 100, mail naar info@energieinspectie.nl of vul het onderstaande formulier in en ontvang snel een offerte.

Misschien ook interessant

Energie-Index

Heeft u de Energie-Index nodig om het aantal huurpunten te bepalen voor het woningwaarderingsstelsel, om in aanmerking te komen voor subsidies of rentekorting op de hypotheek? Wij berekenen de Energie-Index graag voor u.

EED energie-audit

EED is een door de EU richtlijn waarin is bepaald dat ongeveer 6000 Nederlandse bedrijven energieaudits moeten opstellen, met als doel energiebesparing en verduurzaming. Woningcorporaties hebben ook een EED-plicht.

Ondersteuning subsidie-aanvragen

Het onderzoeken van de voorwaarden en het doen van de aanvraag van een subsidie is een tijdrovende klus. Wij helpen u graag om dat proces zo simpel en efficiënt mogelijk te houden.

NTA 8800 energieprestatienorm

Energie-inspecteurs in Nederland bereiden zich voor op strengere regels voor keuringen door de nieuwe energieprestatienorm NTA 8800. Wat kunt u doen om hierop voorbereid te zijn.