Klantcase Logoplaste

“Korte contactlijnen, snel schakelen. Dat maakt het werk makkelijker.”

Opdrachtgever:

Logoplaste

Locatie:

Elst

Energiebesparingsplicht

Onderzoeksplicht

Een heldere en duidelijke samenwerking met Logoplaste

Logoplaste, een wereldwijd toonaangevend bedrijf in de productie van kunststofverpakkingen, heeft onlangs met ons samengewerkt voor hun onderzoeksplicht. Henk Hissink, technisch manager bij Logoplaste, deelt zijn ervaringen over deze samenwerking en de impact ervan op het bedrijf.

De heer Hissink, die verantwoordelijk is voor energie- en omgevingsdiensten binnen Logoplaste, koos voor Energie Inspectie vanwege onze benadering van de vraagstelling. “Prijstechnisch zat het in de lijn met andere aanbieders. Maar de manier waarop jullie de vraagstelling benaderen is voor mij een positieve insteek. De vragen die ik kreeg rondom het opstellen van de offerte gaf mij een idee dat jullie het actief benaderen”, aldus de heer Hissink.

De samenwerking met Energie Inspectie bleek een positieve ervaring voor de heer Hissink. “Het beviel heel goed. Ze kwamen langs en gaven ons een lijst met vragen. Daarna kregen we via de mail nog meer vragen, altijd op een hele duidelijke manier. Ze waren kort, duidelijk en to-the-point, dat vonden we erg prettig.”, vertelt de heer Hissink.

foto-school-gemeente-Leeuwarden

Handvaten voor de toekomst

Het onderzoek van Energie Inspectie was van grote waarde voor Logoplaste. “Het onderzoek heeft ons waardevolle inzichten gegeven voor toekomstige energiebesparingen. Energie Inspectie heeft ons bewust gemaakt van het feit dat we vrij verouderde machines gebruiken. Door deze te vervangen, kunnen we aanzienlijk op onze energieverbruik besparen,” legt de heer Hissink uit.

De heer Hissink is ook te spreken over de snelle en efficiënte werkwijze van Energie Inspectie. “Energie Inspectie communiceert helder en duidelijk. Geen mooie verhaaltjes. Een korte, duidelijke manier van werken. Je merkt: korte contactlijnen, snel schakelen. Dat maakt het werk makkelijker.”

Op de vraag of hij Energie Inspectie zou aanbevelen, reageert de heer Hissink resoluut met een ‘ja’. “Het was een plezierige en goede samenwerking. We hebben het af kunnen ronden binnen de tijd die de omgevingsdienst ons gesteld had, dus in dat opzicht was het helemaal goed.”