Energieverduurzaming van zakelijk vastgoed

Energielabel voor bedrijfspanden, advies & verduurzamingsstrategieën, ondersteuning bij subsidie-aanvragen en inzicht in energieverbruik.

icon-linkedin        icon-instagram

certificate BRL9500 gecertificeerd

nuchter&deskundigAl 5 jaar ervaring

nuchter&deskundigKlanttevredenheidsscore van 9.1

Bedrijfsfilm

Wilt u een impressie van wie wij zijn en wat wij doen?
Bekijk onze bedrijfsfilm.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Als ondernemer heeft u veel te maken met wet- en regelgeving omtrent energie. Zo moet uw pand zijn voorzien van een bepaald energielabel, dient u rekening te houden met de milieuwet en komt u misschien wel in aanmerking voor subsidies wanneer u wilt verduurzamen om een passief pand te realiseren. Wij zijn graag de partner die u daarbij aan de hand neemt.

Zo kunnen wij u adviseren over hoe u zoveel mogelijk impact bewerkstelligt met zo min mogelijk middelen, kijken wij samen met u hoe u kunt verduurzamen en ondersteunen we u bij het aanvragen van allerlei subsidies. Onder andere Dijkstra Draaisma en Gemeente Leeuwarden ging u al voor in een duurzame samenwerking met Energie Inspectie.

Wilt u alvast checken aan welke regelgeving u moet voldoen als ondernemer? Doe dan de Regelhulp van de Rijksoverheid.

Uitstekend, goed contact via Anneke Veenstra.

Vanaf begin redelijk veel contact gehad in verband met mijn speciale situatie. Vragen werden adequaat en op tijd beantwoord en benodigde soepelheid i.v.m. specifieke situatie was prima. De inspecteur was prima. Beleefd en professioneel. Zou het opnieuw bij dit bureau doen.

Peter - Bergen op Zoom

Diensten voor de zakelijke markt

banner-svm-dienst

Energieadvies Subsidieregeling Verduurzaming

Als u als mkb-ondernemer energie wil besparen en verduurzamen dan kunt u daar hulp bij krijgen in de vorm van de Subsidieregeling Verduurzaming MKB (SVM). Deze subsidie kan worden gebruikt voor een energieadvies van een gespecialiseerd en

banner-energielabel-c-diensten

  Energielabel (C) voor kantoren

 Vanaf 2023 dient elk kantoorpand verplicht minimaal energielabel C te hebben. Onze EP adviseur berekend en registreert het energielabel voor u. Wij helpen uw kantoor naar energielabel C.

Thermografisch onderzoek

Thermografisch onderzoek is zeer geschikt om warmteverliezen en bouwkundige- of installatietechnische gebreken bloot te leggen. Zo kunnen we gebrekkige isolatie lokaliseren wat kan leiden tot vochtvorming, houtrot en schimmel.

Erkende maatregelenlijst & informatieplicht

Voor huurders of verhuurders van een bedrijfspand met een verbruik van meer dan 50.000 kWh stroom of 25.000 m³ gas. Wij helpen u met de erkendemaatregelen en regelen de aangifte bij RVO.nl.

Dienst: energiemanagement voor bedrijven

 Duurzaamheids -management 

Duurzaamheidsmanagement geeft inzicht in de erkende maatregelen die u dient te nemen, het energieverbruik en de bespaarmogelijkheden. Hiermee voldoet u ook aan de  energieregistratie- en bewakingssysteem verplichting.

 EED energie-audit

EED is een door de EU richtlijn waarin is bepaald dat ongeveer 6000 Nederlandse bedrijven energieaudits moeten opstellen, met als doel energiebesparing en verduurzaming. 
Woningcorporaties hebben ook een EED-plicht.

banner-dienst-beng

BENG berekening

Voor het aanvragen van een omgevingsvergunning, moet alle nieuwbouw (woningbouw en utiliteitsbouw) vanaf 1 januari 2021 voldoen aan de eisen voor bijna energieneutrale gebouwen (BENG). Wij maken een BENG berekening voor u en helpen u met de nacontrole na oplevering.

Ondersteuning subsidie-aanvragen

Er zijn verscheidene subsidies mogelijk voor energiebesparende maatregelen. Het onderzoeken van de voorwaarden en het doen van de aanvraag van een subsidie is een tijdrovende klus. Wij helpen u graag om dat proces zo simpel en efficiënt mogelijk te houden.

Dit hebben wij voor andere ondernemers betekend:

Project: EML informatieplicht energiebesparing voor Aldi supermarkt

EML en energie aangifte informatieplicht voor supermarktketen Aldi

Discount-supermarktketen Aldi is één van de vele organisaties die verplicht is energie-aangifte te doen t.b.v. de informatieplicht energiebesparing. Een grote klus voor een organisatie met 500 filialen en 9 distributiecentra.

Lees verder …

Aangenaam!

ronde foto chris
 • Chris: Accountmanager Duurzaamheid
 • Staat altijd voor u klaar.
 • Klanttevredenheidsscore van 9.1
 • Vragen? Ik reageer binnen
  1 werkdag.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 125 MB.
  • Hidden
  • Hidden

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Call Now ButtonAdvies nodig?