Energieverduurzaming van zakelijk vastgoed

Energielabel voor bedrijfspanden, advies & verduurzamingsstrategieën, ondersteuning bij subsidie-aanvragen en inzicht in energieverbruik.

icon-linkedin        icon-instagram

certificate BRL9500 gecertificeerd

nuchter&deskundigAl 5 jaar ervaring

nuchter&deskundigKlanttevredenheidsscore van 9.1

Bedrijfsfilm

Wilt u een impressie van wie wij zijn en wat wij doen?
Bekijk onze bedrijfsfilm.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Als ondernemer heeft u veel te maken met wet- en regelgeving omtrent energie. Zo moet uw pand zijn voorzien van een bepaald energielabel, dient u rekening te houden met de milieuwet en komt u misschien wel in aanmerking voor subsidies wanneer u wilt verduurzamen om een passief pand te realiseren. Wij zijn graag de partner die u daarbij aan de hand neemt.

Zo kunnen wij u adviseren over hoe u zoveel mogelijk impact bewerkstelligt met zo min mogelijk middelen, kijken wij samen met u hoe u kunt verduurzamen en ondersteunen we u bij het aanvragen van allerlei subsidies. Onder andere Dijkstra Draaisma en Gemeente Leeuwarden ging u al voor in een duurzame samenwerking met Energie Inspectie.

Wilt u alvast checken aan welke regelgeving u moet voldoen als ondernemer? Doe dan de Regelhulp van de Rijksoverheid.

Snelle service

Snelle service, professioneel bedrijf.

Michel - Wijnaldum

Diensten voor de zakelijke markt

banner-svm-dienst

Energieadvies Subsidieregeling Verduurzaming

Als u als mkb-ondernemer energie wil besparen en verduurzamen dan kunt u daar hulp bij krijgen in de vorm van de Subsidieregeling Verduurzaming MKB (SVM). Deze subsidie kan worden gebruikt voor een energieadvies van een gespecialiseerd en gecertificeerd energieadviseur.

banner-energielabel-c-diensten

  Energielabel (C) voor kantoren

 Vanaf 2023 dient elk kantoorpand verplicht minimaal energielabel C te hebben. Onze EP adviseur berekend en registreert het energielabel voor u. Wij helpen uw kantoor naar energielabel C.

Thermografisch onderzoek

Thermografisch onderzoek is zeer geschikt om warmteverliezen en bouwkundige- of installatietechnische gebreken bloot te leggen. Zo kunnen we gebrekkige isolatie lokaliseren wat kan leiden tot vochtvorming, houtrot en schimmel.

Erkende maatregelenlijst & informatieplicht

Voor huurders of verhuurders van een bedrijfspand met een verbruik van meer dan 50.000 kWh stroom of 25.000 m³ gas. Wij helpen u met de erkendemaatregelen en regelen de aangifte bij RVO.nl.

Dienst: energiemanagement voor bedrijven

 Duurzaamheids -management 

Duurzaamheidsmanagement geeft inzicht in de erkende maatregelen die u dient te nemen, het energieverbruik en de bespaarmogelijkheden. Hiermee voldoet u ook aan de  energieregistratie- en bewakingssysteem verplichting.

 EED energie-audit

EED is een door de EU richtlijn waarin is bepaald dat ongeveer 6000 Nederlandse bedrijven energieaudits moeten opstellen, met als doel energiebesparing en verduurzaming. 
Woningcorporaties hebben ook een EED-plicht.

banner-dienst-beng

BENG berekening

Voor het aanvragen van een omgevingsvergunning, moet alle nieuwbouw (woningbouw en utiliteitsbouw) vanaf 1 januari 2021 voldoen aan de eisen voor bijna energieneutrale gebouwen (BENG). Wij maken een BENG berekening voor u en helpen u met de nacontrole na oplevering.

Ondersteuning subsidie-aanvragen

Er zijn verscheidene subsidies mogelijk voor energiebesparende maatregelen. Het onderzoeken van de voorwaarden en het doen van de aanvraag van een subsidie is een tijdrovende klus. Wij helpen u graag om dat proces zo simpel en efficiënt mogelijk te houden.

Dit hebben wij voor andere ondernemers betekend:

Project: EML informatieplicht energiebesparing voor Aldi supermarkt

EML en energie aangifte informatieplicht voor supermarktketen Aldi

Discount-supermarktketen Aldi is één van de vele organisaties die verplicht is energie-aangifte te doen t.b.v. de informatieplicht energiebesparing. Een grote klus voor een organisatie met 500 filialen en 9 distributiecentra.

Lees verder …

Aangenaam!

ronde foto chris
  • Chris: Accountmanager Duurzaamheid
  • Staat altijd voor u klaar.
  • Klanttevredenheidsscore van 9.1
  • Vragen? Ik reageer binnen
    1 werkdag.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Call Now ButtonAdvies nodig?