Luister en bekijk nu de gloednieuwe

Energie Inspectie Podcast!

De podcast over duurzaamheid voor ondernemers

 

energie-inspectie-podcast

De Energie Inspectie podcast

De podcast over duurzaamheid voor ondernemers. Ondernemers zijn de toekomst. Dit is jouw kans om samen met duurzaamheids-expert Martijn van der Harst en Skip van der Lande aan de slag te gaan voor een betere toekomst. Wij zijn de laatste generatie die er iets aan kan doen. En dat doen we dus ook.

Je luistert de Energie inspectie podcast via Spotify of via Apple podcasts

Aflevering 7: Verbinding tussen lokale politiek en ondernemers

Als fractievoorzitter van de VVD in Leeuwarden staat Marcel Visser dicht bij de samenleving. Stad en land reist hij af om dat wat er regionaal speelt, landelijk op de kaart te krijgen. Met thema’s op de kaart als corona en de klimaat- en energiecrisis vragen we Marcel: Hoe houd je verbinding met ondernemers?

Aflevering 6: De toekomst van schoon tanken

Met een goede dosis realistische ambitie en een uitgesproken visie op een multi clean-fuelstrategie, is oprichter Marcel Borger met OG Clean Fuels de Europese frontrunner op het gebied van 100% schone brandstoffen. We spreken Marcel vanuit zijn tweede uitvalbasis, stadion Euroborg, over de toenemende vraag naar schone brandstoffen en de capaciteit van het energienet.

Aflevering 5: Mogelijkheden in vastgoedontwikkeling

Reinoud van der Bos, directeur van Harns Invest, is projectontwikkelaar en staat aan de start van de transformatie van een oud kantoorpand. Van kantoormeters, naar wonen. Door het gebouw functioneel te slopen kan 95% van het sloopmateriaal worden hergebruikt. 

Aflevering 4: Circulair en sociaal ondernemen

Energie Inspectie spreekt Aron over de visie achter WASTED Beers, wat circulair ondernemen voor hen betekent en hoe de veranderende tijdsgeest ons als ondernemers uitdaagt om socialere keuzes te maken in het ondernemerschap.

Aflevering 3: Verduurzamen voor ondernemers

Als het aan Jelmer Algra, directeur van de Rabobank ligt, verdient elke ondernemer het om met een gedegen duurzaamheidsplan financieel gesteund te worden. Deze aflevering spreken we samen met Jelmer over hoe je als ondernemer in een wereld waarin de energie transitie in volle gang is, je weg kunt vinden in het verduurzamen. 

Aflevering 2: Verduurzaming van je woning

Voor ons is ze stiekem toch wel de klimaatridder van het Noorden; klimaatburgemeester Susan Janssen. Want waar moet je beginnen met verduurzamen? Susan geeft ons vanuit haar iconisch verbouwde woning deze aflevering weer waanzinnig goede tips. 

Aflevering 1: Duurzaamheid voor ondernemers

In de eerste aflevering van de Energie Inspectie podcast interviewen Martijn van der Harst en Skip van der Lande ondernemer Jaap Hoekstra. Jaap heeft 50.000 m2 zakelijk vastgoed in beheer en neemt ons mee in zijn aanpak hoe hij deze panden verduurzaamt.

Aangenaam!

Energie Adviseur Evert Swart
  • Rinse Yde: adviseur duurzaamheid
  • Gespecialiseerd in energielabels voor woningen
  • Klanttevredenheidsscore van 9.1
  • Vragen? We reageren binnen 1 werkdag.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw energielabel

 
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden