Luister en bekijk nu de gloednieuwe

Energie Inspectie Podcast!

De podcast over duurzaamheid voor ondernemers

 

energie-inspectie-podcast

De Energie Inspectie podcast

De podcast over duurzaamheid voor ondernemers. Ondernemers zijn de toekomst. Dit is jouw kans om samen met duurzaamheids-expert Martijn van der Harst en Skip van der Lande aan de slag te gaan voor een betere toekomst. Wij zijn de laatste generatie die er iets aan kan doen. En dat doen we dus ook.

Je luistert de Energie inspectie podcast via Spotify of via Apple podcasts

Aflevering 3: Verduurzamen voor ondernemers

Als het aan Jelmer Algra, directeur van de Rabobank ligt, verdient elke ondernemer het om met een gedegen duurzaamheidsplan financieel gesteund te worden. Deze aflevering spreken we samen met Jelmer over hoe je als ondernemer in een wereld waarin de energie transitie in volle gang is, je weg kunt vinden in het verduurzamen. 

Aflevering 2: Verduurzaming van je woning

Voor ons is ze stiekem toch wel de klimaatridder van het Noorden; klimaatburgemeester Susan Janssen. Want waar moet je beginnen met verduurzamen? Susan geeft ons vanuit haar iconisch verbouwde woning deze aflevering weer waanzinnig goede tips. 

Aflevering 1: Duurzaamheid voor ondernemers

In de eerste aflevering van de Energie Inspectie podcast interviewen Martijn van der Harst en Skip van der Lande ondernemer Jaap Hoekstra. Jaap heeft 50.000 m2 zakelijk vastgoed in beheer en neemt ons mee in zijn aanpak hoe hij deze panden verduurzaamt.

Aangenaam!

Energie Adviseur Evert Swart
  • Erik: Energie Adviseur
  • Gespecialiseerd in energielabels voor woningen
  • Klanttevredenheidsscore van 9.1
  • Vragen? We reageren binnen 1 werkdag.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw energielabel

 
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden