EML en energie aangifte informatieplicht voor supermarktketen Aldi

Filialen & distributiecentra

EML energie aangifte informatieplicht voorAldi

Opdrachtgever:

Aldi

Locatie:

Nederland

Filialen:

500

Distributiecentra:

9

Discount-supermarktketen Aldi hebben we in 2019 mogen helpen met de informatieplicht energiebesparing. Omdat Aldi één van de bedrijven is die ook onder de EED plicht valt, viel de deadline van de energie-aangifte voor het concern op 5 december 2019.

De energie-aangifte moest uitgevoerd worden voor alle bijna 500 filialen en 9 distributiecentra. Om dit project in goede banen te leiden hebben we korte lijntjes gehouden met Aldi om alles af te stemmen en erkende maatregelen energiebesparing te bespreken. Er zijn goede afspraken gemaakt waar beide partijen zich uitstekend in konden vinden.

Aldi gaf na de afronding van het project aan zeer tevreden te zijn met onze hoge mate van flexibiliteit die we tijdens de uitvoering van het project getoond hebben. Ook de deskundigheid van onze energie adviseurs werd gewaardeerd.

De energie adviseurs op dit project hebben de energie-aangifte op tijd voor de deadline hebben aangeleverd bij RVO.nl.

EML energie-aangifte informatieplicht

Naast advies en de administratie omtrent de energie-aangifte kunnen wij uw onderneming ook helpen met de uitvoering van de energiebesparende maatregelen. Het ondersteunen bij het uitzoeken en aanvragen van de subsidies energiebesparende maatregelen. Maar wij helpen u ook met het vinden van de juiste partijen en informatie om de maatregelen uit te voeren. Wij kunnen offertes voor u beoordelen, maar wij hebben geen afspraken met leveranciers of bouwbedrijven. Zo bent u verzekerd van echt deskundig, maar onafhankelijk advies en ondersteuning.

Ontvang een offerte op maat

Neem contact met ons op via 058 30 31 100, mail naar info@energieinspectie.nl of vul het onderstaande formulier in en ontvang snel een offerte.

Misschien ook interessant

Erkende maatregelenlijst & informatieplicht

Voor huurders of verhuurders van een bedrijfspand met een verbruik van meer dan 50.000 kWh stroom of 25.000 m³ gas. Wij helpen u met de erkendemaatregelen en regelen de aangifte bij RVO.nl.

EED energie-audit

EED is een door de EU richtlijn waarin is bepaald dat ongeveer 6000 Nederlandse bedrijven energieaudits moeten opstellen, met als doel energiebesparing en verduurzaming. Woningcorporaties hebben ook een EED-plicht.

Ondersteuning subsidie-aanvragen

Het onderzoeken van de voorwaarden en het doen van de aanvraag van een subsidie is een tijdrovende klus. Wij helpen u graag om dat proces zo simpel en efficiënt mogelijk te houden.

NTA 8800 energieprestatienorm

Energie-inspecteurs in Nederland bereiden zich voor op strengere regels voor keuringen door de nieuwe energieprestatienorm NTA 8800. Wat kunt u doen om hierop voorbereid te zijn.