Energieadvies woning: maatwerkadvies

Door een onafhankelijke duurzaamheidsadviseur 

 

Maatwerkadvies woningen

We komen bij u langs om te kijken wat mogelijk is in uw woning. We gaan kijken naar mogelijkheden voor isolerende maatregelen in dak, gevel, vloer en beglazing. Daarnaast kijken we ook naar de mogelijkheden voor besparing op installatietechnisch gebied, zijn zonnepanelen of een warmtepomp voor u interessant?

Tijdens deze opname wordt uw woning volledig ingemeten om zo het effect van de isolerende maatregelen en bijbehorende terugverdientijden te kunnen berekenen.

Het advies

In het maatwerkadvies wordt het huidige energielabel van uw woning berekend. Daarnaast worden de isolerende en installatietechnische maatregelen die voor uw woning interessant zijn doorgerekend. U krijgt per maatregel inzicht in investeringskosten, terugverdientijden door een lagere energierekening, en het effect op het energielabel van uw woning. Daarbij wordt de energetische besparing ook berekend.

Als duurzaamheidsadviseurs zijn wij onafhankelijk. Wij werken niet voor een leverancier of isolatiebedrijf en verkopen ook geen energiebesparende maatregelen. Voor de uitvoering van de maatregelen kunt u met behulp van het maatwerkadvies een gespecialiseerd bedrijf inschakelen.

Energieadvies woning (maatwerkadvies) door Energie Inspectie

Aangenaam!

Energie Adviseur Evert Swart
  • Rinse Yde - Adviseur duurzaamheid
  • Gespecialiseerd in woning inspecties.
  • Klanttevredenheidsscore van 9.1
  • Vragen? We reageren binnen 1 werkdag.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Gerelateerde diensten

Dienst: Energielabel voor rentekorting hypotheek

 Energielabel voor rentekorting 

Thermografisch onderzoek