Energieadvies woning: Onafhankelijk energieadvies door onze adviseur

Het investeren in energiebesparende maatregelen betaalt zich doorgaans dubbel en dwars weer uit in de vorm van subsidies, belastingvoordeel of een aanmerkelijk lagere energierekening. We komen graag bij u langs om te onderzoeken hoe en wat er mogelijk is. We inspecteren uw pand uitvoerig en stellen aan de hand daarvan een maatwerkrapport op.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Maatwerkadvies Woningen

Het energiebespaaradvies wordt opgesteld volgens de BRL 9500-02. Dat is het door de overheid toegekende certificaat Maatwerkadvies Woningen. We komen bij u langs om te kijken wat mogelijk is in uw woning. We gaan kijken naar mogelijkheden voor isolerende maatregelen in dak, gevel, vloer en beglazing. Daarnaast kijken we ook naar de mogelijkheden voor besparing op installatietechnisch gebied, zijn zonnepanelen of een warmtepomp voor u interessant?

Tijdens deze opname wordt uw woning volledig ingemeten om zo het effect van de isolerende maatregelen en bijbehorende terugverdientijden te kunnen berekenen.

Energieadvies woning (maatwerkadvies) door Energie Inspectie

Het advies

In het maatwerkadvies wordt de huidige energie-index (en energielabel) van uw woning berekend. Daarnaast worden de isolerende en installatietechnische maatregelen die voor uw woning interessant zijn doorgerekend. U krijgt per maatregel inzicht in investeringskosten, terugverdientijden door een lagere energierekening, en het effect op de energie-index (energielabel) van uw woning. Daarbij wordt de energetische besparing ook berekend.

Als energieadviseurs zijn wij onafhankelijk. Wij werken niet voor een leverancier of isolatiebedrijf en verkopen ook geen energiebesparende maatregelen. Voor de uitvoering van de maatregelen kunt u met behulp van het maatwerkadvies een gespecialiseerd bedrijf inschakelen.

Maatwerkadvies energiebesparing aanvragen?

Onze erkend, onafhankelijke energieadviseur komt graag bij u langs om uw woning te inspecteren en te kijken op welke vlakken u kunt besparen.

Neem contact met ons op via 058 30 31 100, mail naar info@energieinspectie.nl of vul het onderstaande formulier in en ontvang snel een offerte.

Gerelateerde diensten

Energie-Index voor rentekorting

Warmtescan

Gerelateerde nieuwsartikelen

Tijdelijke verhoging subsidiebedragen (SEEH)

Tijdelijke verhoging subsidiebedragen (SEEH)

Door de coronacrisis is er een tijdelijke wijziging van toepassing op de Subsidieregeling energiebesparing eigen huis. Minister Ollongren van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties heeft besloten om particuliere woningeigenaren en Verenigingen van Eigenaren tegemoet te komen door de subsidiebedragen van de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) tijdelijk te verhogen.

Lees meer
Circulariteit van energiebesparende maatregelen

Circulariteit van energiebesparende maatregelen

Evert Swart is een energie adviseur bij Energie Inspectie. Evert is deeltijd werkzaam als energie adviseur en is bezig met een afstudeeropdracht in opdracht van Energie Inspectie, over de circulariteit van energiebesparende maatregelen. Met als thema de circulariteit binnen de verduurzaming van vastgoed.

Lees meer
Subsidieregeling energiebesparing eigen huis open

Subsidieregeling energiebesparing eigen huis open

Het is officieel. Op 2 september 2019 gaat de subsidieregeling energiebesparing eigen huis voor eigenaar en bewoner weer open en kunt u subsidie aanvragen voor isolerende-maatregelen die na 15 augustus 2019 zijn uitgevoerd. De regeling is bedoeld voor particuliere woningeigenaren.

Lees meer