Subsidieregeling energiebesparing eigen huis voor eigenaar én bewoner

SEEH regeling

Heropening Subsidie energiebesparing (SEEH) eigen huis voor eigenaar én bewoner

Voor de subsidieregeling energiebesparing eigen huis voor eigenaar én bewoner, gold een tijdelijke stop. Inmiddels is het bekend dat deze subsidieregeling weer heropend zal worden. De SEEH is bedoeld als stimulatie voor particuliere woningeigenaren om energiebesparende isolatie-maatregelen te nemen. Lees verder “Heropening subsidie energiebesparing eigen huis voor eigenaar én bewoner”

Heropening subsidie energiebesparing eigen huis

11stedenzwemtocht: Het succes van Maarten van der Weijden

Vrijdag 21 juni was het dan zover. Maarten van der Weijden ging voor de herkansing. Geleerd van afgelopen jaar en daardoor beter voorbereid. Want zo hoort het. Je doet een poging. Je slaagt of faalt, maar je trekt lering uit de ervaring om het de volgende keer beter te doen. Net als met ondernemen. Lees verder “11stedenzwemtocht: Het succes van Maarten van der Weijden”

Energie Inspectie trotse kledingsponsor 11stedenzwemtocht 2019

Nieuwe dienst: blowerdoortest

Onze energie adviseurs hebben cursus gehad om blowerdoortesten uit te voeren. Alle apparatuur was al in huis en alle kennis nu ook!
Theorie is niks zonder praktijk, dus hebben we de jaren dertig woning van energie adviseur Joep blootgesteld aan de blowerdoortest, om de luchtdichtheid van zijn woning te meten. Lees verder “Nieuwe dienst: blowerdoortest”

Energie adviseurs Energie Inspectie krijgen blowerdoortest training

BNR Nieuwsradio belicht energieaangifte

De deadline voor de energieaangifte, oftwel de informatieplicht energiebesparende maatregelen, staat voor de deur. Over 6 weken is de is het al 1 juli!
Toch heeft slechts 1% van de ongeveer 125.000 bedrijven met meldplicht tot nu toe energieaangifte gedaan volgens cijfers van de Rijksdienst Ondernemend Nederland.
Hoe kan dit? En wat zijn de mogelijke gevolgen? BNR Nieuwsradio besloot de energieaangifte te belichten en vroeg Martijn om hier meer over te vertellen. Lees verder “BNR Nieuwsradio belicht energieaangifte”

Martijn vertelt bij BNR Nieuwsradio over de energiebesparingsplicht

RVV Verduurzaming sluit op 1 juli

Wie nog in aanmerking wil komen voor de RVV Verduurzaming moet haast maken!
De RVO laat het volgende weten:

Alle correcte meldingen die ontvangen zijn voor de sluitingsdatum, neemt RVO.nl in behandeling, ongeacht het aantal meldingen.
Bron: RVO

Lees verder “RVV Verduurzaming sluit op 1 juli”

RVV Verduurzaming sluit op 1 juli

Afstudeeropdracht studenten Technasium

Om de opwarming van de aarde tegen te gaan, moeten we maatregelen nemen. En er zijn geen maatregelen te klein, zolang we er allemaal mee bezig gaan. Een van de zaken die we aan kunnen pakken, is het verduurzamen van eigen woning. Verduurzamen kan stapsgewijs en er zijn veel verschillende maatregelen denkbaar. Maar waar begin je en hoe denken de eigenaren van deze woningen hierover?
Lees verder “Afstudeeropdracht studenten Technasium”

Afstudeeropdracht Technasium verduurzamen van de Abe Bonnema woningen in Aldlân

De eerste energiescans in Aldlân zijn gestart

Deze week start Duurzaam Aldlân in samenwerking met Energie Inspectie met de uitvoering van energiescans in Aldlân. De feestelijke start vond plaats aan het Zenegroen, waar Marieke Woudstra woont en tevens Bed & Breakfast De Dream is gevestigd. Onze energieadviseurs Stefan en Arno voeren de energiescans uit.
Lees verder “De eerste energiescans in Aldlân zijn gestart”

Energie Inspectie start Energiescans in AldLân

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

  • Energielabeling & -beleid

    Wij voorzien uw pand graag van een energielabel of energie-index.

  • Verduurzamingsadvies

    Bent u benieuwd naar hoe u uw maandelijkse energierekening omlaag kunt brengen? Wij zoeken het voor u uit.

  • Ondersteuning bij subsidie-aanvraag

    We begeleiden u stap voor stap in het doen van de aanvraag.

Ik wil een offerte of bel mij terug

Menu