De energiecoach bij u thuis

Heeft de gemeente u benaderd voor de begeleiding van onze energiecoaches? Dat is goed nieuws, want hulp en ondersteuning bij het verduurzamen van uw woning kent alleen maar voordelen. U krijgt als bewoner concrete handvaten om de energiekosten te verlagen. Zo vermindert u het energieverbruik en bespaart u op de energierekening.

We staan klaar om u te helpen bij het verduurzamen van uw woning!

Uw woning verduurzamen

Wat zo waardevol is aan de energiecoach, is dat die specifiek kijkt naar uw woning en uw woonsituatie. De tips sluiten daarom naadloos aan op wat u nodig heeft. Ook als dat producten zijn zoals tochtstrips. De geadviseerde producten worden direct aangeboden vanuit onze elektrische bestelbus en in uw woning geïnstalleerd.

“De energiecoach was vriendelijk. Fijn dat er gekeken werd naar mijn specifieke situatie en super dat de spullen ook meteen geïnstalleerd werden!”

Zo werkt het:

Stap 1 | Energiescan

Energie Inspectie heeft jarenlange ervaring in het geven van energieadvies. De energiecoach komt bij u langs en voert een energiescan uit met behulp van onze meetapparatuur.

Stap 2 | Besparingsmogelijkheden

Hieruit komt een persoonlijk energieadvies dat inzicht geeft in besparingsmogelijkheden.

We stimuleren u om aan de slag te gaan met kleine, direct toepasbare maatregelen zoals tochtstrips, ledlampen of radiatorfolie.

Stap 3 | Installatie

Een uniek onderdeel van onze dienstverlening is dat we de geadviseerde producten direct na afloop van het advies bij u bezorgen. De producten worden vergoed door de gemeente en installeren we direct. Zo kunt u dezelfde dag nog besparen op de energie in huis en de energielasten significant verlagen!
De afspraak duurt ongeveer 45 – 60 minuten.

Praktische informatie

Bijvoorbeeld over wanneer we langskomen, hoort u via de gemeente.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over vervolgstappen? Wij zijn op werkdagen van maandag tot vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar op 088 42 42 900. U kunt ook contact opnemen met Rinse Yde van Zuiden: rinse@energieinspectie.nl.