Klantcase IDA Foundation

“Ik ben vooral te spreken over de communicatie van Energie Inspectie, die was helder en betrouwbaar.”

Opdrachtgever:

IDA Foundation

Locatie:

Noord-Holland

Energiebesparingsplicht

EED energie-audit

Energie Inspectie voert succesvolle EED energie-audit uit voor IDA Foundation

Als Energie Inspectie zijn we trots op onze bijdrage aan de duurzaamheid van bedrijven. Onlangs hebben we een succesvolle EED audit uitgevoerd voor IDA Foundation, een wereldwijde organisatie die essentiële medische producten distribueert naar gezondheidsorganisaties in meer dan 130 landen. Onze expertise werd ingezet voor een vierjaarlijkse EED energie-audit en het indienen van de EML, ten behoeve van de energiebesparingsplicht.

foto-school-gemeente-Leeuwarden

Helder en betrouwbaar

Betty Cahuzak, de facility manager bij IDA Foundation, is zeer te spreken over onze aanpak. Ze deelt haar positieve ervaring: “Ik ben vooral te spreken over de communicatie van Energie Inspectie, die was helder en betrouwbaar.” Onze energieadviseur René Blom was constant beschikbaar om vragen te beantwoorden. Hoewel IDA Foundation al uitgebreide energiebeheerplannen had, onthulde de EED energie-audit enkele aanbevelingen voor verbetering. Deze worden momenteel besproken met hun leveranciers en kunnen leiden tot verdere energiebesparingen voor de organisatie.

“Ik ben zeer tevreden met de dienstverlening van Energie Inspectie en zou hen zeker aanbevelen aan andere bedrijven die een EED energie-audit moeten uitvoeren. Ze handelen snel. Hun duidelijke communicatie en informatieve website maakten het proces erg gemakkelijk.”

Bij Energie Inspectie zijn we verheugd dat we IDA Foundation hebben kunnen helpen bij hun EED energie-audit. Als u ook op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw EED energie-audit of ontzorging om te voldoen aan de energiebesparingsplicht, neem dan gerust contact op.