Erkende maatregelenlijst
informatieplicht energiebesparing

EML totaal+

Opdrachtgever:

Bakker Bart

Locatie:

Emmeloord

EML Totaal+ pakket:

inspectie
administratie
monitoring
advies

Project: EML voor Bakker Bart in Emmeloord

Wij houden ook van brood. En Bakker Bart in Emmeloord maakt zeker lekkere broodjes!

Toch ging onze energie adviseur niet langs voor brood, maar om een inspectie uit te voeren aan de hand van de erkende maatregelenlijst.

Bakkerijen vallen onder de Wet milieubeheer en de informatieplicht energiebesparing. Bij Bakker Bart Emmeloord gaan ze gewoon verder met lekker brood bakken, terwijl wij de informatieplicht regelen. De RVO ontvangt van ons een ingevulde Erkende MaatregelenLijst levensmiddelenindustrie via ons EML Totaal+ pakket

Informatieplicht energiebesparing ook eenvoudig regelen?

Onze EPA-U adviseur regelt de aangifte voor de informatieplicht voor u

Ook zonder zorgen de informatieplicht energiebesparing regelen?
Vraag een offerte aan en wij regelen het voor u en zorgen ervoor dat u goed voorbereid bent op de volgende informatieplicht. Wij werken snel en efficient met goede onderlinge afspraken.

Neem contact met ons op via 058 30 31 100, mail naar info@energieinspectie.nl of vul het onderstaande formulier in en ontvang snel een offerte.

Misschien ook interessant

Erkende maatregelenlijst & informatieplicht

Voor huurders of verhuurders van een bedrijfspand met een verbruik van meer dan 50.000 kWh stroom of 25.000 m³ gas. Wij helpen u met de erkendemaatregelen en regelen de aangifte bij RVO.nl.

EED energie-audit

EED is een door de EU richtlijn waarin is bepaald dat ongeveer 6000 Nederlandse bedrijven energieaudits moeten opstellen, met als doel energiebesparing en verduurzaming. 

Energielabel bedrijfspand

Het energielabel voor utiliteitsbouw noemen we ook wel EPA-U. Winkels, kantoren, horeca, sportcomplexen, schoolgebouwen en ziekenhuizen: allemaal moeten ze zijn voorzien van een energielabel bij verhuur, verkoop of oplevering. 

Energielabel C kantoren

Vanaf 2023 dient elk kantoorpand groter dan 100m2 minimaal energielabel C te hebben: een energie-index van 1,3 of beter. Veel pandeigenaren zullen daardoor maatregelen moeten nemen om aan die aanstaande verplichting te voldoen. Bent u daar één van? Wij helpen uw kantoor naar label C!