Samenwerking tussen Energie Inspectie en Klimaatroute: Versnel de verduurzaming van je woning met het Rabo Coöperatief Isolatiebudget


Bij Energie Inspectie streven we naar een duurzame wereld en daarom zijn we trots op onze samenwerking met Klimaatroute, waar wij een zusteronderneming van zijn. Samen met Rabobank heeft Klimaatroute een partnership gesloten, waardoor we huiseigenaren in Nederland kunnen helpen om hun woningen te verduurzamen. Dit doen we via het Rabo Coöperatief Isolatiebudget, een uniek initiatief van Rabobank.

Duurzaam Wonen voor hypotheekklanten van Rabobank

Heb je een hypotheek bij Rabobank en een woning met energielabel F of G? Dan kom je in aanmerking voor het Rabo Coöperatief Isolatiebudget. Dit budget vergoedt de kosten voor de registratie van je energielabel en biedt je een persoonlijk energieadvies om je huis te verduurzamen, volledig gefinancierd door Rabobank. Als uit dit advies blijkt dat je woning energielabel E, F of G heeft, ontvang je ook €1.000 wanneer je isolatiemaatregelen laat uitvoeren.

De kracht van isolatie
Het is een unieke kans voor woningeigenaren die te maken hebben met een woning met slechte isolatie. Door deze samenwerking via het Rabo Coöperatief Isolatiebudget bieden we je een kans om jouw energieverbruik aanzienlijk te verlagen en tegelijkertijd je wooncomfort te verbeteren. Woningen met een energielabel F of G zijn vaak slecht geïsoleerd, wat leidt tot hoge energierekeningen en minder wooncomfort.

Isolatie is een essentiële eerste stap naar een energie-efficiëntere woning. Een goed geïsoleerd huis behoudt warmte beter, verlaagt je energieverbruik en bespaart dus kosten. Bovendien kan het de waarde van je woning verhogen. Het energielabel, dat de energiezuinigheid van je woning aangeeft, is hierbij onmisbaar en verplicht bij verkoop van de woning.

Samen sterker in duurzaamheid
Deze samenwerking tussen Energie Inspectie, Klimaatroute en Rabobank benadrukt onze gezamenlijke inzet voor duurzaamheid. Door onze krachten te bundelen, vergroten we onze impact en dragen we op een effectieve manier bij aan de energietransitie.