Exclusieve samenwerking NVM

17 mei 2021

Wij zijn exclusief partner van het NVM.

Energie Inspectie en NVM slaan de handen in één en gaan een exclusieve samenwerking aan voor de regio’s: Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en kop Flevoland. Dit betekent dat wij via de NVM de opdrachten krijgen voor het verzorgen van de energieprestatie voor woningen, van alle in deze regio aangesloten NVM makelaars. Hier hebben wij keihard voor gewerkt en wij zijn ontzettend trots en blij dat we deze samenwerking mogen aan gaan en dat wij onze kwaliteiten kunnen laten zien.

nvm-logo           kaart-nederland-energie-inspectie

Pilot voor drie maanden

De samenwerking zal in eerste instantie drie maanden duren in de vorm van een pilot en samen met het NVM willen we ervoor zorgen dat dit een succes wordt zodat we in de zomer deze service landelijk kunnen uitrollen.

”Een snelle service voor het aanvragen van energielabels tegen concurrerende tarieven”

Voordelen als u voor ons kiest:

– Snel en vakkundig uw energielabel opgenomen

– Gecertificeerde en deskundige energie adviseurs

– Een gedetaileerd meetrapport

– De dienstverlening zo compleet mogelijk.

 

Kampioen in duurzaamheid.

Energie Inspectie staat voor het leveren van kwaliteit. Wij werken alleen met gecertificeerde energie adviseurs en nemen digitaal woningen op. Dit zorgt ervoor dat er zo nauwkeurig mogelijk kan worden gewerkt en Energie Inspectie staat er ook om bekend om deze kwaliteit snel te kunnen leveren. De norm is namelijk binnen 9 werkdagen een energielabel opnemen. Het is een hele mooie kans om te laten zien dat Energie Inspectie kampioen in duurzaamheid is.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan