Cambuur laat zich niet buitenspel zetten door wetgeving milieubeheer

EML service erkende maatregelen

Project: EML informatieplicht voor het oude Cambuurstadion

Opdrachtgever:

Cambuur

Locatie:

Leeuwarden

EML service:

inspectie
inzicht energieverbruik
administratie

Project: EML informatieplicht voor het oude Cambuurstadion

Terwijl de bouw van het nieuwe, duurzame Cambuurstadion steeds dichterbij komt, verschijnt er een nieuwe wetgeving op het veld. De informatieplicht energiebesparing is dit jaar nieuw ingevoerd. Ondanks dat de plannen voor een duurzaam, energieneutraal stadion klaar liggen, moet het oude en vertrouwde stadion nog wel aan deze verplichting voldoen.

Gelukkig konden wij Cambuur hiermee van dienst zijn. Onze EPA-U adviseur hielp SC Cambuur dit jaar te voldoen aan de veel besproken nieuwe wet ‘informatieplicht energiebesparing’. Onze duurzaamheidsadviseur liep de erkende maatregelen in het stadion langs en gaf inzicht in energiebesparende maatregelen. Erkende maatregelen moeten zich binnen vijf jaar terugverdienen. Tegen die tijd zitten we in een gloednieuw stadion, maar er zijn ook voldoende kleinere energiebesparende maatregelen die zich al binnen enkele maanden terugverdienen.

Binnen enkele maanden terugverdiend

Wilt u de energie aangifte uitbesteden aan experts? Vraag een offerte aan en wij regelen de informatieplicht. Wij kunnen u ook adviseren over erkende maatregelen die geschikt zijn voor uw onderneming als u stappen wilt maken met verduurzamen. Grotere maatregelen die zich binnen vijf jaar terugverdienen en kleine maatregelen die zich al binnen enkele maanden terugverdienen. Onze duurzaamheidsadviseur neemt zorgvuldig met u door welke maatregelen geschikt zijn voor uw onderneming.

erkende maatregelen terugverdienen

EML service: van inspectie tot realisatie van erkende maatregelen

Naast het advies kunnen wij uw onderneming ook helpen met de uitvoering van de energiebesparende maatregelen. Waaronder het ondersteunen bij het uitzoeken en aanvragen van de subsidies energiebesparende maatregelen. Maar wij helpen u ook met het vinden van de juiste partijen en informatie om de maatregelen uit te voeren. Wij kunnen offertes voor u beoordelen, maar wij hebben geen afspraken met leveranciers of bouwbedrijven. Zo bent u verzekerd van echt deskundig, maar onafhankelijk advies en ondersteuning.

Aangenaam!

Energie Adviseur Evert Swart
 •  René: EML en EED specialist
 • Heeft ook Aldi en Yarden geholpen
 • Klanttevredenheidsscore van 9,1
 • Vragen? We reageren binnen 1 werkdag

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 100 MB.
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

  Gerelateerde diensten

  Dienst: energielabel voor bedrijfspanden

  Energielabel bedrijfspand 

  Dienst: Energie-Index voor rentekorting hypotheek

  EED energie-audit