Het Basis Energieadvies

N

Strategisch ontworpen routekaart

N

Eenvoudige en efficiënte maatregelen voor verduurzaming

N

Kostenbesparende energieverduurzaming

Het Basis Energieadvies

Een route naar verduurzaming

N

Eenvoudige en efficiënte maatregelen voor energieverduurzaming

N

Strategisch advies op maat

N

Afgestemd op uw woonsituatie

Stapsgewijze verduurzaming

Het Basis Energieadvies biedt woningeigenaren een strategische route naar duurzaamheid, zonder volledig van het gas af te stappen. Wij begrijpen dat energieverduurzaming een complex proces kan zijn en daarom ondersteunen en adviseren wij in alle stappen van dit proces. 

Uw partner in woningverduurzaming

Onze duurzaamheidsadviseur beoordeelt de huidige staat van isolatie en installaties in uw woning en stelt op basis daarvan een stappenplan op voor verduurzaming. Dit advies is gericht op het verminderen van energieverbruik.

Strategische aanpak

In het Basis Energieadvies geven we relevante energiebesparende maatregelen, afgestemd op uw woonsituatie. We belichten hierin onder andere een kostenindicatie met de terugverdientijden voor elke voorgestelde maatregel, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen. We adviseren ook over mogelijke subsidies of leningen.

RVV Verduurzaming sluit

Veelgestelde vragen


We vertellen u graag wat er komt kijken bij een maatwerk energieadvies. Bel ons gerust op 088 42 42 900.

Wat houdt het Basis Energieadvies in?

Het Basis Energieadvies is een service van Energie Inspectie die woningeigenaren helpt bij het verduurzamen van hun woning. Een adviseur beoordeelt de huidige staat van de woning op het gebied van isolatie en installatie en stelt op basis hiervan een stappenplan op voor verduurzaming. Het advies is gericht op het verminderen van het energieverbruik, niet noodzakelijk op het verwijderen van de gasaansluiting.

Hoe worden de kosten en financieringsmogelijkheden bij het Basis Energieadvies aangekaart?

Bij het Basis Energieadvies geven we een indicatie van de kosten en terugverdientijden van elke aanbevolen oplossing. We adviseren ook over mogelijke financieringsmogelijkheden, zoals subsidies of leningen, zodat u kunt bepalen welke maatregelen u wilt nemen en hoe u deze wilt financieren.

Wat houdt het destructief onderzoek bij het Basis Energieadvies in?

Het destructief onderzoek is een extra optie die u kunt aanvragen bij het Basis Energieadvies. Hiermee kunnen we de bouwkundige staat van uw woning beoordelen en inzicht geven in de mogelijkheid om extra energiebesparende maatregelen te treffen. Let op, dit is niet inbegrepen in het standaard Basis Energieadvies.

Wie komt er bij u langs?

Rutger Melein

Energie Adviseur Evert Swart

Of bel ons op 088 42 42 900
(tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar)

Vrijblijvend offerte aanvragen

Binnen 1 werkdag contact.