Energielabel voor uw woning nodig?

Binnen 10 dagen geregeld vanaf € 275,-

Regel nu een definitief energielabel voor uw woning. Wij komen bij u langs. Ontvang binnen 10 werkdagen uw energielabel.

Nieuw energielabel 2021

Het nieuwe energielabel is ingegaan, gebaseerd op de NTA8800 Energieprestatie voor gebouwen. Wanneer u uw woning verkoopt of verhuurt is het wettelijk verplicht om een definitief energielabel voor de woning te regelen.
Bij diverse hypotheekverstrekkers is het ook mogelijk om in aanmerking te komen voor rentekorting op de hypotheek voor energiezuinige woningen. De hypotheekverstrekker zal in dit geval ook om een definitief energielabel vragen.

Wat kost een energielabel?

Goedkoopste van Nederland. Vanaf € 275,- incl BTW. Vraag een offerte aan en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op om de exacte prijs voor een energielabel te berekenen.

Energielabel voor uw woning

Het Energielabel geeft aan hoe energiezuinig een woning is. Het nieuwe energielabel wordt bepaald volgens de NTA8800 Energieprestatie van gebouwen en geeft een veel nauwkeuriger beeld over de energiezuinigheid van uw woning.

Na 2021 wordt er naar een A label of hoger gekeken. Vraag bij uw hypotheekverstrekker na wat de exacte voorwaarden zijn.

Voor 1 januari 2021 diende een woning een Energie-Index hebben van 0,6 of lager om in aanmerking te komen voor rentekorting op een hypotheek energiezuinige woning.

Energielabel aanvragen voor rentekorting hypotheek

Opname energielabel woning

Voor het bepalen van het energielabel komt onze EP-adviseur bij u langs. Voor een opname moet u rekening houden met een opname van ongeveer 1 à 2 uur. Om het nieuwe energielabel te berekenen is een opname van de woning zelf, door een erkend EP-adviseur noodzakelijk.

Alles moet aantoonbaar zijn

Alle energiebesparende maatregelen die genomen zijn en effect hebben op het energielabel van de woning, moeten aantoonbaar zijn. Dat kan aangetoond worden door middel van:

  • bouwtekeningen
  • facturen
  • bestek
Energie Adviseur Marc in actie tijdens opname

1000+ energielabel opnames verzorgd in 2021.
Lees de ervaringen van anderen:

Kiyoh review klant Energie Inspectie: correct afgehandeld
Kiyoh review klant Energie Inspectie: goed en deskundig
Kiyoh review klant Energie Inspectie: zoiets gebeurt niet vaak
“Ik ben zeer tevreden over jullie inspectie en energielabel rapportage.
De inspecteur was vriendelijk en deskundig.”

~ Johan ~

Aangenaam!

Energie Adviseur Evert Swart
  • Erik: Energie Adviseur
  • Gespecialiseerd in energielabels voor woningen
  • Klanttevredenheidsscore van 9.1
  • Vragen? We reageren binnen 1 werkdag.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw energielabel