Energielabel kantoor 2023: wij helpen uw kantoor naar energielabel C

Vanaf 2023 dient elk kantoorpand groter dan 100m2 minimaal energielabel C te hebben: een energie-index van 1,3 of beter. Dat is bepaald door de Rijksoverheid. Een groot aantal pandeigenaren zal daardoor maatregelen moeten nemen om aan die aanstaande verplichting te voldoen. Bent u daar één van? Wij helpen uw kantoor naar label C!

Vraag vandaag nog een offerte aan

Energielabel C kantoorpanden

Vanaf 2023 dient elk kantoorpand groter dan 100m2 minimaal energielabel C te hebben: een energie-index van 1,3 of beter. Dat is zo bepaald door de Rijksoverheid. Een groot aantal pandeigenaren zal daardoor maatregelen moeten nemen om aan die aanstaande verplichting te voldoen. Bent u daar één van? Wij helpen uw kantoor naar label C!

Het advies

We komen graag bij u langs om uw pand te controleren op verschillende kenmerken. Zo kunnen we verbetermogelijkheden signaleren en een kostenberekening maken. Op grond van onze bevindingen brengen we vervolgens een advies aan u uit. Als u de door ons aanbevolen maatregelen ook daadwerkelijk laat uitvoeren, dan kunt u subsidie ontvangen voor ons advies. Dat kunt u regelen via het Rijk. Ook daar helpen we u graag bij.

Energiebesparing voor bedrijfspanden en kantoorpanden

Uw kantoorpand naar voor 2023 energielabel C?

Onze onafhankelijke energieadviseur komt graag bij u langs om het energielabel voor utiliteitsbouw te bepalen.
Neem contact met ons op via 058 30 31 100, mail naar info@energieinspectie.nl of vul het onderstaande formulier in en ontvang snel een offerte.

Misschien ook interessant

Energielabel bedrijfspand 

EED energie-audit

Informatieplicht energiebesparing (EML) 

Ondersteuning subsidieaanvragen

Gerelateerde nieuwsartikelen

Hittegolf op kantoor? Isoleren tegen tropische kantoor temperaturen!

Hittegolf op kantoor? Isoleren tegen tropische kantoor temperaturen!

Betere isolatie is een manier om het in de winter aangenaam warm te houden en in de zomer de hitte buiten te houden. Zonnepanelen functioneren niet optimaal in de hitte, maar we verbruiken wel extra energie met verkoeling door energie slurpende airconditioning. Goede isolatie is een oplossing.

Lees meer