Energiecoaching voor ondernemers

Meer dan 35% van de deelnemers ziet energierekening halveren!

Energiecoaching voor ondernemers

Met de Subsidieregeling Verduurzaming Mkb (SVM) kunnen ondernemers in het midden- en kleinbedrijf tot 80% vergoeding ontvangen op energieadvies en ondersteuning bij het verduurzamen van hun bedrijf. 

Meer dan 35% van de deelnemers ziet energierekening halveren

Gelijk energiebesparing in uw onderneming 

Onze ervaren mkb-coach komt langs en voert, gewoon bij u op de zaak, de opname en het advies uit. Hier gebruiken we onze eigen unieke scansoftware voor. We kijken naar de mogelijkheden die voor u interessant zijn op het gebied van verduurzaming, zowel kleine als grote energiebesparende maatregelen.

Unieke scan-adviestool

We maken gebruik van geavanceerde scansoftware

Deze software laat ons laagdrempelige energiebesparende maatregelen zien, op volgorde van terugverdientijd. Zo kunnen we zien wat, met het beschikbare budget, het economisch meest voordelige maatregelenpakket is. Zo wordt ook direct inzichtelijk hoeveel procent van uw energierekening kan worden bespaard door het uitvoeren van deze maatregelen.

Pragmatische oplossing: concreet adviseren en ondersteunen

Veel ondernemers hebben moeite om de energierekening te begrijpen en hebben of krijgen daardoor te maken met onvoorziene kosten die flink kunnen oplopen. Met onze energiecoaching ondersteunen we u als ondernemer om sterk te staan op de energiemarkt. Zo bespreken we uw jaarrekening en leggen we uit wat precies zorgt voor de hoogte van de energierekening. Ook checken we of uw termijnbedrag overeenkomt met de te verwachten kosten op basis van uw verbruik en de huidige energietarieven.

Wie komt er bij u langs?

Rinse Yde van Zuiden

Energie Adviseur Evert Swart

Of bel ons op 088 42 42 900
(tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar)

Energiescan aanvragen

Binnen 1 werkdag contact.

  • Hidden
  • Hidden