Energielabel in Drenthe nodig?

Alles snel geregeld. Van afspraak tot energielabel!

N

Gecertificeerde energieadviseurs

N

De energielabel specialist van Drenthe

N

De goedkoopste van Nederland

N

Geregeld vanaf €195,-

Energielabel in Drenthe nodig?

Alles snel geregeld.
Van afspraak tot energielabel!

N

Gecertificeerde energieadviseurs

N

De energielabel specialist van Drenthe

N

De goedkoopste van Nederland

N

Geregeld vanaf €195,-

Dankzij onze geavanceerde metingen is onze doorlooptijd kort. We zijn snel bij u en nog sneller weer weg!

Hoe we werken?

Ontdek het in 46 seconden.

Zij gingen u voor:

We hebben meer dan 300 reviews op Kiyoh

Wordt vriendelijk te woord gestaan en verteld wat ze doen

Ik ben er erg tevreden over. Krijgt op tijd bericht van de uitslag.

Bertina Huisman

Assen

Makkelijk een plattegrond

Zonder extra gedoe

Uw woning op Funda? Dan is het toevoegen van de plattegrond onmisbaar. Naast dat de woning relevanter wordt voor zoekresultaten, geeft het de potentiële koper een goede indruk van hoe de woning is ingedeeld. De plattegrond maken we in 2D en geeft inzicht in de verdiepingen, indeling en afmetingen van de woning. Na het opnemen van de woning, ontvangt u de plattegrond binnen 5 werkdagen via e-mail.

TIP: Combineer het afnemen van de plattegrond in één afspraak met het opnemen van het energielabel!

Veelgestelde vragen

Zo bent u van alles op de hoogte.

We vertellen u graag wat er komt kijken bij het aanvragen van energielabel voor uw recreatiewoning. Zo bent u goed voorbereid en weet u wat u kunt verwachten. Is er toch nog iets onduidelijk over ons proces? Bel ons gerust op 085 02 92 190.

Wat moet ik aanleveren?
Nadat wij onze afspraak hebben gemaakt, ontvangt u via de e-mail een intakeformulier van ons. Hierin levert u bewijsmateriaal aan zoals bouwkundige aanpassingen (bouwtekeningen, facturen). In sommige gevallen is het nodig om een bouwvergunning op te vragen bij de gemeente. Hierdoor kan de geprojecteerde doorlooptijd afwijken.
Het intakeformulier willen wij graag van tevoren van u retour omdat het voor ons belangrijke informatie bevat voor het uitvoeren van de opname.
Wat is de doorlooptijd?
De doorlooptijd is de tijd tussen de opname en het ontvangen van het definitieve energielabel. Wij hanteren een doorlooptijd van 5 werkdagen.  
Moet ik thuisblijven?

Zelf hoeft u niet aanwezig te zijn voor de opname, maar het is wel noodzakelijk dat er iemand aanwezig is om de deur te openen. Dat mag ook iemand anders uit het huishouden zijn of een goede buur. U kunt verder bezig met waar u mee bezig was. Onze energieadviseurs redden zich zelfstandig en komen bij u langs als er vragen zijn.

Waarom lopen we twee keer door de woning?

In elke ronde die we lopen, ligt de focus op iets anders. Tijdens de eerste ronde zijn we bezig met het verzamelen van bewijslast. Zo meten we onder meer isolatie en verzamelen we foto’s voor het dossier. Tijdens de tweede ronde gebruiken we de laserscanner. De laserscanner maakt van uw woning een 3D bestand. Zo meten we exacte oppervlaktes van ruimtes, gevels en muren. Deze informatie gebruiken we voor het vaststellen van het energielabel.

Wie komt er bij u langs?

Rinse Yde van Zuiden

Energie Adviseur Evert Swart

Of bel ons op 085 – 02 92 190
(tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar)

Vrijblijvend offerte aanvragen

Binnen 1 werkdag contact.