kwaliteitscontrole

BRL 9500 certificering

Uitkomst jaarlijkse kwaliteitscontrole EnergiePrestatieAdvisering Energie Inspectie

Voor het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van advies energieverduurzaming, het afgeven van energielabels en het bepalen van de energie-index, moet Energie Inspectie voldoen aan de nationale beoordelingsrichtlijn BRL 9500. Dat betekent dat wij ieder jaar onderzocht worden voor een verplichte kwaliteitscontrole. Als alles goed op orde is, mogen wij de BRL 9500 certificering blijven voeren.

Uitkomst kwaliteitscontrole EPG zeer positief

De kwaliteitscontrole wordt uitgevoerd door een onafhankelijke partij. EPG Certificering BV uit Vianen voerde bij ons de jaarlijkse controle uit. Wij zetten ons iedere dag opnieuw in om u te voorzien van nauwkeurig advies en het juiste energielabel. Ook dit jaar blijkt uit het onderzoek dat de kwaliteit die Energie Inspectie levert zeer goed is. Dus ook komend jaar mogen wij onze certificering voor het energielabel en maatwerkadvies weer voeren. Daar zijn wij trots op, want wij voeren onze werkzaamheden met plezier en toewijding uit.

 

Betrouwbaar en deskundig energieadvies en energielabel aanvragen

Bent u nog opzoek naar maatwerkadvies of een energielabel voor woningen of utiliteitsbouw. Wij helpen u graag verder. Vraag snel en vrijblijvend een offerte aan:

Naam *

Telefoonnummer *


Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

  • Energielabeling & -beleid

    Wij voorzien uw pand graag van een energielabel of energie-index.

  • Verduurzamingsadvies

    Bent u benieuwd naar hoe u uw maandelijkse energierekening omlaag kunt brengen? Wij zoeken het voor u uit.

  • Ondersteuning bij subsidie-aanvraag

    We begeleiden u stap voor stap in het doen van de aanvraag.

Ik wil een offerte of bel mij terug

Menu