Maatwerkadvies
monumentaal pand

Energieverduurzaming is ook mogelijk voor monumentale panden.

Opdrachtgever:

Rovast Beheer BV

Project:

Maatwerkadvies monumentaal pand

In opdracht van Rovast Beheer BV hebben wij een maatwerkadvies uitgebracht voor een prachtig monumentaal pand dat zij in eigendom hebben. Naast dit energiebespaaradvies hebben wij Rovast van begin tot eind begeleid in de aanvraag van de STEP-subsidie.

Maatwerkadvies energieverduurzaming aanvragen?

Onze erkend, onafhankelijke energieadviseur komt graag bij u langs om uw woning te inspecteren en te kijken op welke vlakken u kunt besparen.

Neem contact met ons op via 058 30 31 100, mail naar info@energieinspectie.nl of vul het onderstaande formulier in en ontvang snel een offerte.

Misschien ook interessant

Ondersteuning subsidie-aanvragen

Het onderzoeken van de voorwaarden en het doen van de aanvraag van een subsidie is een tijdrovende klus. Wij helpen u graag om dat proces zo simpel en efficiënt mogelijk te houden.

Energieadvies woning
(maatwerkadvies)

Energiebesparende maatregelen betalen zich vaak weer uit in de vorm van subsidies, belastingvoordeel of een fors lagere energierekening. We komen graag bij u langs om te onderzoeken hoe en wat er mogelijk is. 

Energie-Index

Heeft u de Energie-Index nodig om het aantal huurpunten te bepalen voor het woningwaarderingsstelsel, om in aanmerking te komen voor subsidies of rentekorting op de hypotheek? Wij berekenen de Energie-Index graag voor u.

Thermografisch onderzoek

Thermografisch onderzoek is zeer geschikt om warmteverliezen en bouwkundige- of installatietechnische gebreken bloot te leggen. Zo kunnen we gebrekkige isolatie lokaliseren wat kan leiden tot vochtvorming, houtrot en schimmel.