Nieuwe stappen voor Yarden

richting een energiezuinigere onderneming  

Opdrachtgever:

Yarden

Locatie:

Nederland

EED energie audit:

inspectie
advies
administratie 
implementatie

Veel grote organisaties moeten dit jaar de energie-audit uit laten voeren. Deze, door de EU vastgestelde richtlijn, verplicht ondernemingen een audit uit te voeren met als doel energiebesparing en verduurzaming.

Wij zijn dan ook trots op het vertrouwen dat Yarden in onze deskundigheid en ervaring heeft gesteld, om de EED energie-audit voor deze uitvaartorganisatie uit te mogen voeren. Yarden hield zich al bezig met verduurzaming door middel van vermindering van CO2-uitstoot in hun crematoria en zij bieden duurzame uitvaartmethoden aan. Wij helpen Yarden graag verder met nieuwe stappen richting een energiezuinigere onderneming middels de energie-audit en gaan voor een duurzame samenwerking.

Heeft uw onderneming ook een auditplicht? Bij sommige ondernemingen is onduidelijkheid ontstaan of er wel of geen auditplicht is. Wij schreven hier eerder over met betrekking tot de EED energie-auditplicht voor woningcorporaties.

Ondernemingen met een EED auditplicht zijn:

  • Ondernemingen in totaal 250 FTE
  • Ondernemingen met een jaaromzet van meer dan €50.000.000 en een balanstotaal van € 43 miljoen.
  • MJA- en MEE bedrijven
    (de convenanten die deze bedrijven tot op heden vrijstelde van de energie-audit lopen af).

Onze Energie Prestatie Adviseurs Utiliteitsbouw voeren deze energie-audit voor ondernemingen uit. Zij komen langs bij de onderneming voor een uitgebreide opname van het pand(en) en de energiestromen. Zorgen voor een overzichtelijk EED rapport met kosteneffectieve energiebesparingsmaatregelen en deskundig advies m.b.t. energiebesparing.

Meer over de EED energie-audit >

Direct een offerte energie-audit aanvragen

Onze EPA-U adviseur regelt de aangifte voor de informatieplicht voor u

Neem contact met ons op via 058 30 31 100, mail naar info@energieinspectie.nl of vul het onderstaande formulier in en ontvang snel een offerte.

Misschien ook interessant

Erkende maatregelenlijst & informatieplicht

Voor huurders of verhuurders van een bedrijfspand met een verbruik van meer dan 50.000 kWh stroom of 25.000 m³ gas. Wij helpen u met de erkendemaatregelen en regelen de aangifte bij RVO.nl.

EED energie-audit

EED is een door de EU richtlijn waarin is bepaald dat ongeveer 6000 Nederlandse bedrijven energieaudits moeten opstellen, met als doel energiebesparing en verduurzaming. 

Energielabel bedrijfspand

Het energielabel voor utiliteitsbouw noemen we ook wel EPA-U. Winkels, kantoren, horeca, sportcomplexen, schoolgebouwen en ziekenhuizen: allemaal moeten ze zijn voorzien van een energielabel bij verhuur, verkoop of oplevering. 

Energielabel C kantoren

Vanaf 2023 dient elk kantoorpand groter dan 100m2 minimaal energielabel C te hebben: een energie-index van 1,3 of beter. Veel pandeigenaren zullen daardoor maatregelen moeten nemen om aan die aanstaande verplichting te voldoen. Bent u daar één van? Wij helpen uw kantoor naar label C!