Energy Services laat EED audit klanten uitvoeren door Energie Inspectie

Samenwerking tussen Energy Services & Energie Inspectie

Samenwerking Energy Services en Energie Inspectie
Opdrachtgever:

Energy Services

Locatie:

Nederland

EED energie audit:

Wagenborg Shipping in opdracht van Energy Services

Samenwerking met Energy Services

Veel van onze opdrachten komen rechtstreeks bij ons binnen. Maar wij geloven ook in een goede samenwerking met andere partijen. Eén van die partijen is Energy Services: een onafhankelijke adviseur in de energiemarkt.

Wij werken samen met Energy Services om klanten te helpen met onze uitgebreide expertise in onder andere energielabels voor gebouwen, maar ook met de EED energie-audit.

 

EED rapportage voor Booking.com & Koninklijke Wagenborg bv

Dit jaar helpen onze duurzaamheidsadviseurs Booking.com en Koninklijke Wagenborg  met de EED energie-audit voor hun organisaties. Beide energie-audits verlopen succesvol en wij zorgen ervoor dat ze naar wens uitgevoerd en afgerond worden.

Het management van beide organisaties ontvangt een overzichtelijk rapport van onze EED specialist, waarmee zij de juiste handvatten krijgen om de organisatie verder te verduurzamen. De RVO ontvangt tevens de energie-audits van ons, waardoor zowel Booking.com als Koninklijke Wagenborg aan hun EED meldplicht voldoen.

Aan de hand van deze EED rapportage kan het management van de organisaties keuzes maken of en welke adviezen zij uit willen gaan voeren. Maatregelen met een terugverdientijd van minder dan vijf jaar zijn wettelijk verplicht om uit te voeren. Energy Services begeleidt klanten naar een duurzame toekomst.

EED audit en duurzaamheidsmanagement voor uw organisatie

Valt uw organisatie onder de EED auditplicht? Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.

Onze erkende duurzaamheidsadviseur regelt de EED voor u en kan uw organisatie ook verder helpen met besparen en verduurzamen door middel van duurzaamheidsmanagement voor bedrijven. Een doorlopend traject, waarbij onder andere uw energieverbruik live gemonitord kan worden en waar actuele en relevante bespaaradviezen op afgestemd worden.

Aangenaam!

Energie Adviseur Evert Swart
 •  René: EML en EED specialist
 • Heeft ook Aldi en Yarden geholpen
 • Klanttevredenheidsscore van 9,1
 • Vragen? We reageren binnen 1 werkdag

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 100 MB.
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

  Gerelateerde diensten

  Dienst: energielabel voor bedrijfspanden

  Energielabel bedrijfspand 

  Dienst: Energie-Index voor rentekorting hypotheek

  EED energie-audit