Traineeships

Wil jij je ontwikkelen binnen duurzaamheid?

Traineeship bij Energie Inspectie

Als trainee start je direct bij Energie inspectie. Je volgt een trainingsprogramma on the job, dit houdt in dat meedraait met onze ervaren adviseurs, waardoor je de opleiding EP-W gelijk kunt toepassen in praktijk. Het voordeel is dat je hierdoor veel sneller dingen leert dan vanuit je theorieboek. Tevens kun je samen met jouw collega’s sparren over dingen waar je tegen aanloopt.

Het doel van ons traineeship bij Energie inspectie is dat je na één of twee jaar bij ons in dienst treedt. Om dit succes te bereiken en het proces hierin goed te monitoren begeleiden wij jou in dit gehele proces.

 

We gaan aan de slag met:

Jouw persoonlijke ontwikkeling

Naast het vaste trainingsprogramma krijg je een persoonlijk opleidingsbudget voor de ontwikkeling van hard skills. Welke kennis, vaardigheden of technische skills heb jij nodig om je functie zo goed mogelijk uit te voeren? Of wat kan je nu al ontwikkelen voor de toekomst.

Coaching

Tijdens het traineeship word je gecoacht begeleidt door jouw persoonlijke buddy. Jouw buddy is een ervaren labeladviseur die jou de fijne kneepjes van het vak leert.

Evaluatie en monitoring

Er zijn drie evaluatiemomenten waarin we samen met jou bespreken of we op de goede weg zijn. Bij deze gesprekken sluit jouw manager aan. Samen met jouw buddy bespreken we of we op de goede weg zijn.

Vitaliteit vinden wij erg belangrijk bij Energie Inspectie

Overgang van het studerende naar het werkende leven is natuurlijk even wennen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om binnen Energie Inspectie deel te nemen aan ons sportprogramma. Hoe fijn is dat om even stoom af te blazen in jouw drukke startende carrière!

Interesse? Neem contact op met:

 

Coriene de Jong – HR Manager

coriene-vacature