Traineeships

Wil jij je ontwikkelen binnen duurzaamheid?

Traineeship bij Energie Inspectie

Binnen onze academy start je als trainee direct vijf dagen in de week met je opleiding. Je volgt ons trainingsprogramma on the job. Dit houdt in dat je drie dagen theorielessen krijgt en twee dagen meedraait met onze ervaren adviseurs, waardoor je de opleiding EP-W gelijk kunt toepassen in de praktijk. Het voordeel is dat je hierdoor veel sneller dingen leert dan vanuit je theorieboek. Tevens kun je samen met jouw collega’s sparren over dingen waar je tegen aanloopt. In 8 weken word je klaargestoomd en aansluitend doe je een examen.

 

We gaan aan de slag met:

Jouw persoonlijke ontwikkeling

Naast het vaste trainingsprogramma krijg je een persoonlijk opleidingsbudget voor de ontwikkeling van hard skills. Welke kennis, vaardigheden of technische skills heb jij nodig om je functie zo goed mogelijk uit te voeren? Of wat kan je nu al ontwikkelen voor de toekomst.

Coaching

Tijdens het traineeship word je gecoacht en begeleid door jouw persoonlijke buddy. Jouw buddy is een ervaren labeladviseur die jou de fijne kneepjes van het vak leert.

Evaluatie en monitoring

Er zijn drie evaluatiemomenten waarin we samen met je bespreken of we op de goede weg zijn. Bij deze gesprekken sluit jouw manager aan.

Vitaliteit vinden wij erg belangrijk bij Energie Inspectie

Overgang van het studerende naar het werkende leven is natuurlijk even wennen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om binnen Energie Inspectie deel te nemen aan ons sportprogramma. Hoe fijn is dat om even stoom af te blazen in jouw drukke startende carrière!

 

Vacatures

Energielabel adviseur traineeship (40 uur)
Traineeship adviseur EP-U (40 uur)

 

Interesse? Neem contact op met:

Coriene de Jong – HR Manager

coriene-vacature