Energiezuiniger &
duurzamer wonen

Tûk Wenjen is het energiebesparingsproject van gemeente De Fryske Marren.

Een energie adviesgesprek aanvragen

Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn om uw woning energiezuiniger en duurzamer te maken? Onze gecertificeerde duurzaamheidsadviseur weet alles van maatregelen om uw woning te verduurzamen.

Hoe werkt het?

Via het aanvraagformulier vraagt u een offerte aan van Energie Inspectie, de opdracht loopt via Tûk Wenjen. Na verzending nemen wij binnen een werkdag contact met u op.

U ontvangt van ons de offerte. Als u akkoord heeft gegeven ontvangt u van ons de opdrachtbevestiging.

De afspraak met onze duurzaamheidsadviseur wordt samen met u ingepland.

Onze duurzaamheidsadviseur komt bij u langs. Wij gaan uit van maximaal 1,25 uur voor de opname van de woning en maximaal 30 minuten voor een aanvullend gesprek.

Kosten basis energieadvies

Het basisadvies heeft een totaalwaarde van €300,- (incl. BTW). U kunt voor €265,- subsidie ontvangen van gemeente De Fryske Marren. Deze subsidie vraagt u zelf aan. Tûk Wenjen legt hier uit hoe.  Zo hoeft u daadwerkelijk zelf alleen nog een kleine bijdrage te betalen van €35,-. Het totaalbedrag van €300,- wordt na het energieadviesgesprek in rekening gebracht via Energie Inspectie.

Wie komt er bij u langs

Voor Tûk Wenjen worden er afspraken gemaakt met onze duurzaamheidsadviseur Evert Swart. Wij plannen een afspraak met u en Evert in. Hij zal vervolgens samen met u door uw woning om te kijken welke maatregelen er mogelijk zijn om uw woning nog energiezuiniger en comfortabeler te maken.

Aangenaam!

Energie Adviseur Evert Swart
  • Evert: Energie adviseur
  • Specialist in woningen verduurzamen.
  • Klanttevredenheidsscore van 9.1
  • Vragen? We reageren binnen 1 werkdag.

Vraag vrijblijvend een offerte aan