Energie Inspectie strijdt tegen energiearmoede in uw gemeente

Hoe pakt u energiearmoede aan in uw gemeente? De huidige stijging van de energieprijzen zorgt bij veel huishoudens voor een verdubbeling van de energierekening. Dit raakt vooral mensen die het al moeilijk hebben en zorgt voor schrijnende situaties. Maar hoe informeer je bewoners effectief over energiebesparing? En hoe stimuleer je hen vervolgens om aan de slag te gaan?

Samen in beweging voor grip op de energielasten

Energie Inspectie heeft jarenlange ervaring in het geven van energieadvies waardoor we weten wat er nodig is om moeilijk bereikbare doelgroepen aan te spreken. Met onze enthousiaste groep duurzaamheidsadviseurs weten wij bewoners te stimuleren om aan de slag te gaan met kleine, direct toepasbare maatregelen zoals tochtstrips, ledlampen of radiatorfolie.

We zijn praktisch ingesteld, wel zo prettig. Geadviseerde producten worden dan ook direct na het advies bij de bewoner bezorgd en geïnstalleerd, zo start de bewoner dezelfde dag nog met besparen.

Hoe werkt het?

Ook u als gemeente bent gebaat bij een dienstverlening die aansluit bij wat er speelt in uw wijken en buurten. Wij bieden daarom verschillende diensten aan die afhankelijk van uw wensen, zowel gecombineerd als afzonderlijk kunnen worden ingekocht. Zo bent u als opdrachtgever verzekerd van een aanpak die nauwkeurig is afgestemd op de behoeften en belevingswereld van de doelgroep.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw gemeente?
Wilt u bekijken wat er voor uw gemeente mogelijk is? Of wilt u meer weten over onze aanpak voor huiseigenaren? Wij vertellen u graag meer en denken met u mee.

Aangenaam!

Energie Adviseur Evert Swart
 • Rinse Yde: adviseur duurzaamheid
 • Klanttevredenheidsscore van 9,1
 • Vragen? We reageren binnen 1 werkdag.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 100 MB.
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden