Blog

Verduurzaam je pand met Klimop

Nu we fris het nieuwe jaar zijn gestart, is dit hét uitgelezen moment om terug te blikken op één van onze prachtige verduurzamingsinitiatieven, waar we ook in 2022 weer volop ons steentje aan bijdragen: Klimop. Klimop staat voor KLImaat OntzorgingsProgramma en wordt gebruikt voor het duurzamer maken van klein, maatschappelijk vastgoed in de hele provincie.

Ben jij eigenaar van klein, maatschappelijk vastgoed zoals een dorpshuis, museum, zorginstelling of school en wil je aan de slag met verduurzaming? Lees vooral verder! De provincie Fryslân geeft je namelijk met het programma Klimop de mogelijkheid om inhoud en vorm te geven aan verduurzaming. Zo lever je een bijdrage aan de afname van CO2 en werk je mee aan een duurzame en leefbare toekomst.

Uitstekend advies

Het duurzamer maken van jouw gebouw? Dat zien wij als een onwijs goede zaak. Het betekent namelijk niet alleen een waardevermeerdering voor jouw pand, ook bespaar je op de maandelijkse kosten. Een waanzinnig initiatief, waarin jij kosteloos gebruik kunt maken van onze expertise. We begeleiden je op maat en helpen je inzicht te geven in verduurzaming, vanaf het onderzoek tot en met de uitvoering.

Wil je meer lezen over onze rol binnen Klimop? Klik hier.