Ondersteuning bij energielabeling, subsidie-aanvraag en verduurzamingsadvies

Particuliere diensten energieverduurzaming

Wat wij voor u kunnen betekenen

Als huiseigenaar is energiebeheer en goed zicht daarop van grote waarde. Niet alleen om de maandelijkse rekening van de energieleverancier zo laag mogelijk te houden, maar ook om bewuster met het milieu om te gaan. Of misschien bent u wel van plan om uw woning kortdaags te verhuren of verkopen, en is dat de reden dat u op zoek bent naar een partij die het energielabel voor u kan verzorgen.
 
Of het nu om labeling of om energiebespaaradvies gaat: wij zijn graag de partner die u daarbij aan de hand neemt. Zo kunnen wij u adviseren over hoe u zoveel mogelijk impact bewerkstelligt met zo min mogelijk middelen, kijken wij samen met u hoe u kunt verduurzamen en ondersteunen we u bij het aanvragen van allerlei subsidies.

Energie-Index laten bepalen

Lees meer over de rentekorting voor energiezuinige woningen en waarom de Energie-Index belangrijk is.

Wilt u in aanmerking komen voor de 0,2% duurzaamheidskorting energiezuinige woning op een hypotheek bij ABN AMRO of Rabobank? Onze erkende energie adviseur komt graag bij u langs voor een opname van de woning. Lees verder …

Ik ben heel positief over de hulp en de snelheid waarmee het label is beoordeeld, met name over de snelle reactie op de vragen die ik heb gesteld ben ik zeer te spreken. Verder duidelijke uitleg over de handelingen die ik moest verrichten.

Paulus, BerlikumMeer referenties

Deze diensten leveren wij

Onze erkend onafhankelijke energieadviseur komt graag bij u langs om de EPC te bepalen

EPC-bepaling

Nieuwe woningen en utiliteitsgebouwen moeten voldoen aan wettelijke eisen met betrekking tot de energiezuinigheid, zoals door die de overheid zijn vastgelegd in het Bouwbesluit. Die energiezuinigheid wordt bepaald door middel van het Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC). De bepaling daarvan gaat aan de hand van gebouweigenschappen, standaard gebruikersgedrag en installaties. Een EPC-bepaling is noodzakelijk bij het verkrijgen van een bouwvergunning van de gemeente.

Lees meer over EPC-bepaling

Energieadvies woning (maatwerkadvies)

Het investeren in energiebesparende maatregelen betaalt zich doorgaans dubbel en dwars weer uit in de vorm van subsidies, belastingvoordeel of een aanmerkelijk lagere energierekening. We komen graag bij u langs om te onderzoeken hoe en wat er mogelijk is. We inspecteren uw pand uitvoerig en stellen aan de hand daarvan een maatwerkrapport op.

Lees meer over Energieadvies woning (maatwerkadvies)

Subsidie energiebesparende maatregelen aanvragen

Subsidie-aanvraag

Er zijn verscheidene subsidies die u net dat zetje in de rug kunnen geven om energiebesparende maatregelen te treffen. Het onderzoeken van de voorwaarden en het doen van de aanvraag van een dergelijke subsidie is een tijdrovende klus. Wij helpen u graag om dat proces zo simpel en efficiënt mogelijk te houden.

Lees meer over Subsidie-aanvraag

Energiekosten besparen door een Warmtebeeldopname te maken

Warmtebeeldopnames

Warmtebeeldopnames zijn uitermate geschikt om warmteverliezen en bouwkundige- of installatietechnische gebreken bloot te leggen. Met onze warmtebeeldcamera kunnen we u een gedetailleerd beeld geven van de kwaliteit van de isolatie van uw pand. Dat is zinvol, omdat gebrekkige isolatie kan leiden tot vochtvorming, houtrot en schimmel.

Lees meer over Warmtebeeldopnames

Blowerdoortest

Kieren en lekkages opsporen doen we bij voorkeur met een blowerdoortest. Zo berekenen we nauwkeurig de infiltratie van de woning. Dat is met name interessant voor nieuwbouw, wegens de strenge bouweisen. Ook voor nul-op-de-meterwoningen is de blowerdoortest een uitkomst.

Lees meer over Blowerdoortest

Verduurzamen hoeft niet duur te zijn, en dat wil onze Energiecoach u graag laten zien.

De Energiecoach

Wist u dat er vaak een heleboel laagdrempelige, praktische maatregelen mogelijk zijn die uw maandelijkse energierekening aanzienlijk kunnen verlagen? Denk daarbij bijvoorbeeld aan tochtstrippen en spaarlampen. Verduurzamen hoeft niet duur te zijn, en dat wil onze Energiecoach u graag laten zien.

Lees meer over De Energiecoach

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

  • Energielabeling & -beleid

    Wij voorzien uw pand graag van een energielabel of energie-index.

  • Verduurzamingsadvies

    Bent u benieuwd naar hoe u uw maandelijkse energierekening omlaag kunt brengen? Wij zoeken het voor u uit.

  • Ondersteuning bij subsidie-aanvraag

    We begeleiden u stap voor stap in het doen van de aanvraag.

Ik wil een offerte of bel mij terug

Menu