Energie Prestatie Keuring

EPK

Energie Prestatie Keuring (EPK): Inzicht Energiebesparende Maatregelen

Als u een bedrijf heeft bent u verplicht om te voldoen aan de energiebesparingsplicht die door de overheid is geregeld in de Wet milieubeheer (Wm). De Energie Prestatie Keuring is een hulpmiddel dat u inzicht geeft in de energiebesparende maatregelen en of u hier voldoende invulling aangeeft.

De keuring
Er zijn verscheidene EPK-instrumenten voor verschillende branches en regio’s ontwikkeld. Op dit moment zijn dat autoschadeherstelbedrijven, bedrijventerreinen, regio’s, grafische industrie, industriële bakkerijen, metaalverwerkende industrie, supermarkten, textielservicebedrijven en zorginstellingen. Aan de hand van deze vastgestelde stappenplannen kunnen wij bij u de EPK uitvoeren: we rekenen terugverdientijden van energiebesparende investeringen door, monitoren de energiestromen en ondersteunen u tijdens het hele EPK-traject. Ook zullen wij bij het bevoegd gezag registreren dat u invulling geeft aan de energiebesparingsverplichting uit de Wet milieubeheer.

De aanvraag 
We komen graag bij u langs om een EPK uit te voeren. Een afspraak hiervoor maken kan telefonisch, per mail of door middel van het onderstaande contactformulier:


Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

  • Energielabeling & -beleid

    Wij voorzien uw pand graag van een energielabel of energie-index.

  • Verduurzamingsadvies

    Bent u benieuwd naar hoe u uw maandelijkse energierekening omlaag kunt brengen? Wij zoeken het voor u uit.

  • Ondersteuning bij subsidie-aanvraag

    We begeleiden u stap voor stap in het doen van de aanvraag.

Ik wil een offerte of bel mij terug

Menu